Aktiviti serang, sepah dan kemas bilik.

Aktiviti serang, sepah dan kemas bilik.

Actually memang dah lama mengimpikan masa untuk buat sesuatu pada bilik yang makin boring sejak dibuat dua tahun lepas. Sila lihat ekshibit najis berat (1).
Ekshibit Najis Berat (1)

Setiap hari melayari porno, i mean purplearea, konon-konon nak dapatkan inspirasilah, tapi since negara sweden tak sepanas Malaysia memang tak bolehlah diaplikasikan segala-gala gaya gaya sweden kat bilik.

Segerombolan manusia bertolak ke Carrefour untuk ke Nagoya Textile.

Sememangnya rambang mata as usual dengan segala kain serta gadis counter yang sangat-sangat cantik. Jalan-jalan keliling kedai, tak nampak satu kain yang cantik pun, semua agak geli untuk dilihat, tiba tiba ternampak segulung kain yang mengingatkan saya dengan baju Matvey Lykov dalam advertisement Jill Sander. Terangsang seketika.Untuk illustrasi sila rujuk ekshibit (1)
Ekshibit (1) : Bukan yang kanan. Yang kanan memang tak boleh dimaafkan, se-ela rm2.00. Yang kiri inspirasi sanubari.

inilah mangsanya, taklah 100% sama cuma mengingatkan, dahlah obses dgn si Jill Sander terus beli 2.5 meter bayar kat gadis comel dicounter Nagoya. 
Hasilnya selepas aktiviti kemas mengemas lalu menonton porno.. silap purple area disini.
Dah terlanjur dengan aktiviti sepah dah kemas bilik terus gantung aksesori diri. Ceh.. ye lah tu.

Sekarang dah happy, dah kemas bilik terus dengar lagu La Roux, depressed tak tau nak buat  aktiviti haramjadah apa lepas ni.

0 comments:

Post a Comment

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home