Eh kau memang biadab!

Tak faham kenapa ada sesetengah orang suka sangat tunjuk kerek, seriously saya ni pun bukannya dewa dewi, perfect ya amat, tapi pleaselah tolonglah jangan jeling-jeling dengan orang, especially when you do not even know that person. Kau ingat kalau kau jeling sampai juling kau confirm masuk syurga? Lepas dah jeling boleh pula mengomel seorang diri atau secara berjemaah, memang biadab, kalau ikutkan hati nak je bagi penampar sekali dua, pijak sikit-sikit lepas tu uli-uli aidilfitri pastu zas cantas. Tapi sebab suci, terus cancel anasir-anasir luar dari mempengaruhi diri.


EmoticonEmoticon

wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018 wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018