Guntars Asmanis size idaman.

I have been quite sensitive lately. I am really sorry kalau tiba-tiba siapa-siapa buat lawak lepas tu kita buat dek sambil pandang kuku lepas tu buat muka paling annoying terus balas dengan respon paling celaka "Kau buat lawak ek? dah menang raja lawak? eh kau bla lah dari muka aku" I think my insecurity is haunting me back, not that I am a emotional person or what, tapi bila dari kecil ada isu dengan fizikal diri lepas tu bila sekarang dengan cermin mata baru  lepas tu vision yang clear, terus tengok badan diri sendiri punyalah besar, and I just hate how I look like. People say I am quite obsessive with my body issue, but for me i am just trying to  blend into crowd.

Mohon maaf untuk informasi tidak penting saya.

OK, untuk minggu ni sangatlah menghiburkan, bukanlah saya menjadi penari dangdut selama sehari atau bertango kekelas selama seminggu tetapi bila dapat tahu model kegemaran saya kini kembali, rasa sangat gembira. Hari tu, bila terdengar musik dari Taylor Swift bertajuk Back to December terus sayu-mayu, kalau dah sayu mayu teruslah buat search dekat youtube lepas tu ternampak perkataan Guntars Asmanis, ingatkan  kena rasuk fikir benda lain menaip benda lain. OK tidak, memang Guntars Asmanis kembali kedunia fesyen tetapi kini sebagai pelakon tambahan didalam videoclip Taylor Swift.





Kenapa dia idola :
  1. Muka petak dia, orang selalu pandang hina orang muka bersegi, dipanggil squarefacelah, muka kontenalah, almari asramalah, kotak pencilah, tapi Guntars selamba badak je, confiden je mamat ni.
  2. Dia tak gila publisiti murahan,  takdelah mendewakan dunia fesyen ni bagai nak rak, dok sembah designer, dia rilek je. I like. Sebab dek takde kerja lain memang terus  hafallah dialog guntars asmanis bila di interview FashionTV hello! I'm Guntars. I'm from Latvia. I almost like Fashion TV, because I'm not so much into modelling basically. It's just my job I'm here for the money. Rizal. Kau takde kerja!
  3. Dia sekeping je. Badan idaman kita.

Nak kurus macam dia boleh tak?



OK, confirm nak badan dia. Please.


EmoticonEmoticon

wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018 wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018