Lady gaga ada telur.

Lady gaga ada telur.

Minggu ini dimulakan dengan ucapan jutaan terima kasih kepada universiti kerana menganugerahkan minggu cuti sakan yang penuh pancaroba. Rasanya berdasarkan tahap kesedaran diri mungkin tak sempat habis buat projek paper, mungkin terpaksa hantar kulit je, sebab yang penting kulit buku tu berbenang emas kan. Alah tak rasa pun para penyemak nak baca sangat hasil karutan yang ditambah dengan penyelidikan secara gigih di google ditambah dengan kesenian tokok tambah secara berkala agar hasil projek tampak professional. 

Berdoa dengan gigih untuk keajaiban, hujan duit bergelen-gelen lepas tu kedai H&M dekat depan rumah. 

Please.

OK, so memang dah lama tak merendek tengok segala inspirasi dunia dekat dunia internet yang fana ni. Seriously macam bila tak check laman sesawang (Geli gila bunyi) dua hari terus jadi outdated tua kerepot. Bila orang tanya "Tau tak Lady Gaga pergi Grammy Award duduk dalam telur?" Sebab memang lama tak tengok TV atau buka website-website yang kurang berkhasiat memang tak ambil portlah terus buat muka sememeh pastu jawab, "APA? Lady Gaga tempah Bunga Telur?" Lepas tu kawan cakap "Chisin!" (macam ni kot nak eja dalam bahasa kantonis, perkataan yang bermaksud Gila)

Sumpah wanita ini tak betul, atau mungkin juga wanita ini sebenarnya berasal dari nusantara. Buktinya diusung tinggi macam bila ada majlis kahwin dekat Malaysia, nasib baik tak berkebaya emas kalau tidak confirm berasal dari Alor Gajah.
OK mengarut, by the way, inilah inspirasi sanubari minggu ni, 

Seni Classy dan Sofistikated. 


Kenapa tengah miskin sangat? perlukan baju baru!, ada yang nak derma duit? please. 

exchange dengan abang saya, dia boleh buat kerja buruh.

Ekshibit 1

Kalau bagi semua baju-bajan dekat atas (Ekshibit 1) siap dengan Satchel Kanvas Asos tu, saya bagi anak buah saya sekali. 

ASOS
www.asos.com

0 comments:

Post a Comment

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home