Demam peperiksaan akhir.

Rasanya semester ni adalah semester paling gonjeng yang pernah saya hadapi. Bila fikir balik, these have been the toughest 4 years of my life. Kalau orang tanya apa benda yang paling gila yang anda pernah buat, sambil jeling kat kuku terus jawab pilih untuk belajar undang-undang.

Dulu bila orang cakap 'I am reading law', dalam hati mesti cakap,
"Belajar law je pun, budak darjah empat pun boleh buat, setakat baca-baca, hafal-hafal and jawab-jawab". 
Ok, kepala kau berjambul rizal, law requires commitment, and law teaches you to be tough. OK dan bukanlah tough macam Triple H ke, macam Stone Cold. Kalau dah kuat macam tu, bila waktu part 4, waktu final exam, instead menjawab soalan esai yang panjang-panjang, bergelumang dengan elements pembunuhan, ingat pasal pembahagian harta, terus  tulis surat berhenti belajar lepas tu masuk WWE. Boleh pakai spender je. OK mengarut, Tough disini bermaksud kebolehan untuk push diri to the maximum. Setiap hari is a new day, taking it a day at a time.

I wish the best to everyone. I am so fucking tired.


EmoticonEmoticon

wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018 wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018