Kalau masa itu emas, kenapa tak boleh beli sandal Givenchy dengan masa? kenapa?

One thing about me that people don't know is that I can't really read analog watches very well. Rasa macam cursekan. I still remember the first watch I ever had, circa 1995 or 1996, it was this very plastic like watch from Flik flak, the baby sister of Swatch. Blue and black in color with very yucky design.

Sebagai budak mentah yang bengong, sedikit pun tak hargai pun, walaupun ayah bagitahu yang dia beli from a shop in Switzerland. Kau apa kisah, yang saya ingat waktu hanya bergelen-gelen coklat Tobelerone berwarna warni aidilfitri.  Lepas bertahun-tahun lamanya, lepas dah besar gabak, family decided to give me a pair of watch also from Swatch. OK memang tak faham, dalam berjuta-juta design yang ada dekat dunia ni, kenapa nak pilih Swatch James Bond special edition warna hitam dengan penampakan warna merah.
SWATCH James Bond Villian Collection : Konon-konon kalau pakai jadi jantan habis, jadi Jallaluddin Hassan, cakap "gunalah beras cap jati" terus semua pengsan mencapai orgasme.

Apa kau ingat kau pakai James Bond punya jam kau jantan habis? Ceh!

Bukan apa, lepas terpandang jam seorang customer hari ini, vintage Casio dalam warna emas terus teringat zaman muda mudi aidilfitri. Dia mengekalkan elemen wanita lembut dengan mengenakan flowly floral dress and pair it with this extremely beautiful watch. Rasa nak je aku culik tangan perempuan tu.



hot gila.

Nota Kaki :  Jumpa mak cik tua berkasut tumit tinggi langgit lagi hari ini, seperti biasa very chic. Bila dia buat pesanan popcorn, pandang kaki dia dan anak-anak sergorgeous dia, Oh damn, lima belas kilometer panjang. Aku rasa katil rumah dia specially made, or maybe dia tidur atas Toto je sebab kaki panjang sangat.


EmoticonEmoticon

wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018 wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018