Renjis renjis dipilis gaya pengakap. Oh my!

Sekarang ni sedang musim wedding. Kalau tak percaya cuba biarkan peti surat merah tu gersang selama beberapa hari, lepas tu terus buka dan tengok ada berapa juta invitation wedding yang korang dapat? lapan juta?

penipu! kalau lapan juta kaulah Barack Obama.

Sedang bosan-bosan ni mulalah tangan gatal tengok blog-blog weddinglah, graphic designlah, blog masakanlah. Lepas tu excited sendiri, otak terus terawang-awang buat plan wedding sendiri. Walhal pasangan hidup pun tiada. Ilek. none.

Cuba tengok wedding ni, dinamakan Boys Scout Wedding atau dalam bahasa Melayunya Perkahwinan pengakap lelaki. Ceh jijikkan bunyi dia.


Ok sangat-sangat seksi ok.

Nota Kaki : Korang perasan tak kalau pergi wedding Malaysia, doorgift mesti kerepek dalam plastik, kipas bodoh tu, kalau terhebat gila pun bagi coklat eclairs. Hello. Boring!


EmoticonEmoticon

wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018 wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018