she's not a whore, just wanita biasa.

OK  dan pastinya I AM IN LOVE WITH MILEY CYRUS. Disebalik suara garau  jantannya dan muka yang boleh dikategorikan sebagai boleh ditampar, she is quite talented as an actress. Lagu yang Miley main dekat piano extravaganza dekat rumah kekasih hati dia dalam cerita THE LAST SONG sangat mendayu.

Bila mula-mula tengok, buat muka paling jijik, konon-konon terganggu jiwa tapi lepas satu jam terus peluk bantal buat muka syok sendiri sambil otak melayang dalam otak terus ada bubble,

Kalaulah aku kaya, aku nak rumah tepi pantai lepas tu nak suruh orang tanam telur penyu dekat tepi rumah, lepas nak rebel sangat-sangat lantas terus meluru ke pesta tepi pantai sambil pegang milkshake (kalau tak ada, AIR SIRAP pun jadilah) dan tunggu orang langgar aku. Lepas dah langgar terus tanya,

"Ayah awak ada kilang/kedai dekat seluruh asia tak, kalau ada boleh bercinta?"

why Miley why?

kenapa kisah cinta dalam cerita kau nak perfect saja? tak boleh ke Liam Hemsworth tu anak owner kilang cencaluk ke? belacan ke? ikan kering ke? kata duduk dekat pantai?

AWESOME.


EmoticonEmoticon

wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018 wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018