Philip Crangi dewa ikon fesyen.

I am looking for a decent digital camera, good quality but at the lowest possible price.

OK, seriously bunyi macam kedekut sangat-sangat. Rasanya kalau cakap dengan orang mesti dia cakap, "Rizal, tak payah susah-susah ambil gambar, kau lukis je, murah tak costly" 

Kenapa tiba-tiba excited nak beli camera, actually sebab I get most of my inspiration from people, and it is sad that if I see something really pretty, dengan otak yang sangat lembap, that image would only register into my head for few days, or hours at least. Lepas tu lupa. Sad. 

Like image of this uncle, rasanyalah, I saw him at Factory outlet Sunway Pyramid. Very sartorialist, dengan berbaju T putih, with a pair of washed jeans slightly slimmer that a normal washed jeans,  berkasut loafer tanpa sarung kaki. He looked divine. I like his clean look, he was completely bald with that Ray Ban nerdy glasses. Mengancam.


Whatever pun I am now obsessed with Philip Crangi. No he is not from  Changi Singapore. Philip adalah seorang pereka barang kemas lelaki dan perempuan. It is not all about his jewelleries, Philip as a person is a true inspiration.




Pleaselah doa kuat-kuat agar rizal yaakub dapat membeli sebuah camera sendiri oleh itu dapatlah beliau ambil gambar inspirasi seperti ini.

xoxo


EmoticonEmoticon

wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018 wedding flowers, wedding dresses, wedding songs, wedding invitation wording, wedding rings, wedding wire, wedding invitations, wedding paper divas, wedding vows, wedding dresses 2018